Блог

Актуално за иновациите в образованието от Сирма Медия

Loading
loading..
My Video

Equil SmartPen 2 - най-лесният начин за дигитализиране на вашите мисли и идеи

October 23, 2014
Equil SmartPen2, интелигентна писалка, интерактивна писалка, интерактивни бележки

Повечето от нас възприемат технологиите с ентусиазъм, но също така все още искаме да използваме познатите средства като писалка и хартия, за да си водим бележки или скицираме идеи.

Интелигентната писалка Equil SmartPen2 е високотехнологично устройство, което е достатъчно малко, за да се вземе навсякъде и да се използва всеки ден за водене на записки или скици. Бележките или скиците на идеи за нов проект, се прехвърлят в реално време на ваше устройство свързано посредством Bluetooth. Използвайки приложението Equil Note, може да прегледате ръкописното съдържание, редактирате, подобрите като добавите цветове, подчертаване или медии, добавите тагове към бележките за по-лесно извличане и организиране на информацията в индивидуални бележки. Всичко това се синхронизира в  iCloud, Dropbox и Evernote.

Как работи интелигентната писалка - след изваждането й от зарядното устройство, включете приемника. Поставете го върху лист хартия или го захванете към бележник или тетрадка. С писалката  може да правите  записки или скици, по същия начин както използвате традиционните химикалка или молив. Също така, може да използвате писалката и като стилус за вашите таблет или смартфон.

Може да свържете приемника с всички видове устройства - таблети, смартфони, ноутбук, PC, работещи с Android, iOS, Mac или Windows. Водите бележки или скицирате, като използвате някое от многобройните безплатни приложения налични в апсторовете. Всякакви скици, проекти и дизайн, създадени извън приложението може да се импортнат и дообработят с богатата колекция от писалки, инструменти и четки, да се освежат с  палитрата от цветове, да се модифицират и създадат професионални дигитални варианти на вашите идеи.

Използвайте Equil SmartPen2 по време на работа, у дома или в движение. Всичко, което създавате се синхронизира към облака и може да бъде запазено, изпратено по електронна поща или споделено онлайн.

Сирма Медия е ексклузивен дистрибутор на продукта за България.

Назад